ແມ່ນແລ້ວ. ເຖິງຈະຍັງມີເງິນເຫຼືອຢູ່ ເມື່ອເກີນວັນໝົດອາຍຸກໍ່ຈະຖືກລະງັບການໂທອອກກ່ອນເປັນອັນດັບທຳອິດ. ອາຍຸການໃຊ້ງານຈະຖືກຂະຫຍາຍທຸກຄັ້ງທີ່ເຕີມເງິນ ຕາມຈຳນວນເງິນທີ່ເຕີມ ດັ່ງນັ້ນຖ້າເຕີມເງິນກ່ອນວັນໝົດອາຍຸ ທ່ານກໍ່ຈະຮັກສາທັງເບີໂທລະສັບ ແລະ ຍອດເງິນຄົງເຫຼືອໄວ້ໄດ້ຄົບຖ້ວນ. ຈຳນວນວັນທີ່ຂະຫຍາຍຕາມແຕ່ລະລະດັບເງິນນັ້ນ ແຕກຕ່າງກັນໄປຕາມຜູ້ໃຫ້ບໍລິການ ແລະ ແພັກເກັດ ເຊິ່ງກວດເບິ່ງໄດ້ຈາກປະກາດຂອງຜູ້ໃຫ້ບໍລິການ.